Donateurschap

Zonder financiële steun zijn de folk-concerten van Roots aan de Zaan onmogelijk. Naast sponsoring en subsidie, kennen we ook twee donateurschappen. Een donateurschap is voor 1 jaar en kan ingaan op elk gewenst moment.

Roots aan de Zaan boekt doorgaans unieke optredens in wat we minderheidsmuziek moeten noemen: folk, vaak met nadruk op UK/celtic maar met incidentele uitstapjes daarbuiten. Ons publiek komt soms van ver – en zelfs uit het buitenland – om optredens te zien van vaak wereldwijd optredende internationale acts, die niet zelden te duur zijn voor de kleine folkclubs en te “minderheidsmuziek” voor mainstream theaters.

Donateurschap

1. Donateur Standaard

Word Roots aan de Zaan Donateur Standaard en ontvang bij dit donateurschap gemiddeld 30% korting op tickets, en geniet 2x per jaar van gratis toegankelijke concerten. Prijs € 37,50 per persoon per jaar.

2. Donateur DeLuxe

Een andere mogelijkheid is Roots aan de Zaan donateur DeLuxe worden (voorheen suikeroom of -tante). Voor € 120,00 per persoon per jaar heeft u bij dit donateurschap vrij toegang tot alle concerten.


Formulier donateurschap

Totaal


Scroll naar boven